Prijava
Košarica (0 izd.)

VAM LAHKO
POMAGAMO?

info@vitavitalis.si

031 848 111

Velikost besedila: Pomanjšaj pisavo Povečaj pisavo

 

30 % popust

Načina plačevanja

Plačevanje artiklov pri nas je varno, saj na naši spletni strani ni potrebno vpisovati nikakršnih bančnih podatkov. Izbrali smo dve možnosti, ki z vidika kupca predstavljata najbolj varni možnosti nakupovanja preko spletne trgovine.

 

Nakup lahko opravite tako, da nam sami nakažete znesek na naš bančni račun po predračunu, ki vam ga bomo poslali na vaš elektronski naslov. To lahko storite pri vaši izbrani banki ali preko vaše spletne elektronske banke. Sredstva bomo prejeli na naš račun in takrat vam bomo naročeno blago odposlali. To možnost smo poimenovali Plačilo po predračunu. In kadar ne želite gotovinskega plačevanja ob prejemu blaga je ta možnost najoptimalnejša.

 

Druga možnost pa ne vključuje nikakršnih bančnih transakcij. Znesek vrednosti naročenega blaga boste namreč poravnali v gotovini in sicer dostavni službi, ko vam bo pripeljala naročeno blago. Ta možnost plačila pa se imenuje Plačilo po povzetju.

 

Kot se lahko sami prepričate je nakupovanje pri nas varno, saj nam v postopku nakupovanja ne boste posredovali nikakršnih bančnih podatkov!

 

 


 

 

NAKUPOVANJE PRI NAS

Pogoji poslovanja

Garancija kakovosti

Varno nakupovanje

Pohvale in pritožbe

O NAS

Kdo smo

Kontakt

Zaposlitev

Osnovni podatki