Prijava
Košarica (0 izd.)

VAM LAHKO
POMAGAMO?

info@vitavitalis.si

031 848 111

Velikost besedila: Pomanjšaj pisavo Povečaj pisavo

 

30 % popust

Opis postopka nakupa blaga

Nakupovanje pri nas je varno in enostavno!

 

V kolikor Vam spodaj navedeni način nakupovanja ne odgovarja, nam lahko Vaše naročilo posredujete tudi po elektronski pošti na naslov: info@vitavitalis.si ali po telefonu na številko 031 848 111.

 

Da Vam bodo koraki spletnega nakupovanja že vnaprej znani in zato nakup enostavnejši, smo Vam pripravili natančnejši opis poteka nakupovanja od začetnega izbora artiklov pa do dostave izbranih artiklov v Vaš dom.

 

Izbor artiklov. Artikle, ki bi jih želeli kupiti med nakupovanjem shranjujete v košarico tako, da na artiklu kliknete na gumb ''Dodaj v košarico''. Ko z nakupovanjem končate kliknite na gumb ''Košarica'' v zgornjem desnem kotu.

 

Velikost obutve. Prosimo, da velikost izbrane obutve vpišete v rubriko 'Bi nam želeli še kaj sporočiti?' v zadnjem koraku nakupa. Vseh številk žal nimamo ves čas na voljo, tako da vam priporočamo, da pred zaključkom naročila preverite ali imamo vašo številko na zalogi na številki 031 848 111.

 

Košarica. V košarici imate zbrane vse proizvode, ki ste jih izbrali med nakupovanjem. Če bi želeli kakšen artikel odstraniti ali spremeniti njegovo količino lahko to storite z izbranim gumbom (odstrani/spremeni) v vrstici artikla. V kolikor bi želeli dodati še kakšen artikel kliknite na gumb ''Nadaljuj z nakupovanjem''. Ko izberete vse želene proizvode v Košarici kliknite na gumb ''Zaključi nakup''.

 

Košarica – zavijanje. Postopek nakupovanja vas s klikom ''Zaključi nakup'' pripelje do strani, kjer lahko izberete, če želite posamezen artikel zaviti ali artiklu dodati voščilnico. V kolikor želite, da vam artikel zavijemo to označite tako, da odkljukajte kvadratek v vrstici posameznega proizvoda. Enako storite tudi v stolpcu za Voščilnico. V slednjem primeru se vam odpre pogovorno okno kamor vpišete besedilo, ki ga želite imeti navedenega na voščilnici.

 

Na tem koraku lahko vpišete tudi kodo darilnega bona in kliknete na gumb 'vnesi'. Sistem vam bo samodejno v košarici vnesel vrednost bona, ki ga bo odštel od vrednosti izbranih artiklov.

 

Ko zaključite z nakupovanjem kliknete 'Na blagajno'. Tu vas čaka zgolj še malo bolj administrativen del, ko morate vnesti podatke o tem kam in kako želite, da vam artikle pošljemo ter kako boste plačilo izvršili in nakup bo s tem končan.

 

Registracija ali hitri nakup? Ko ste zaključili z nakupom imate za dokončno potrditev nakupa na voljo dve opciji. Ena je Hitri nakup, kjer vpišete zgolj nekaj osnovnih podatkov, ki pa se ne shranijo na naš strežnik, tako da jih boste morali pri naslednjem nakupovanju vpisovati znova. Po vpisu podatkov pritisnete na tipko ''Hitri nakup'', pregledate naročilo, pritisnete tipko ''Potrdi naročilo'' in nakup je končan!

 

Na začetku malenkost daljša, vendar dolgoročno bolj učinkovita rešitev je Registracija. O prednostih registracije, s katero pri nas dobite članski račun, si lahko preberete na povezavi Članski račun. Pri postopku registracije vam bomo, preden lahko nadaljujete z nakupom, posredovali potrditveno elektronsko sporočilo z naslovom 'Registracija' na elektronski naslov, ki ga boste vpisali. V njem bo navedena povezava na spletno stran. To elektronsko sporočilo boste morali odpreti in klikniti na povezavo, saj boste šele s tem aktivirali vaš Članski račun. Po kliku vas bo povezava pripeljala nazaj na našo spletno stran, kjer boste lahko zaključili nakup kot registriran uporabnik. Pri Hitrem nakupu aktivacija preko elektronskega sporočila ni potrebna.  

 

V koraku Hitrega nakupa lahko izberete način plačila (več si lahko prebereta na povezavi Plačila). V kolikor ste se za nakup registrirali imate poleg načina plačila možnost tudi izbire želenega načina pošiljanja (več si lahko preberete na povezavi Dostava).

 

Urejanje računa. S tem, ko se registrirate in postanete naš član dobite tudi svoj Uporabniški račun, ki ga lahko urejate preko zavihka Urejanje računa. Na njem imate dostop do shranjenih osebnih podatkov, pregledujete lahko vse dosedanje nakupe, status in vsebino aktualnega naročila ter status prejetih darilnih bonov.

 

Zaključi naročilo. Na koncu nakupovalnega procesa sledi še zadnji korak in sicer 'Zaključi naročilo'. V tem koraku so pregledno navedeno celotno naročilo, navedeni so celotni stroški nakupa, od cene artiklov, stroškov dostave in stroškov morebitnega zavijanja in voščilnice. Naročilo zaključite tako, da kliknete gumb 'Zaključi naročilo'.

 

Kmalu po oddaji naročila boste po elektronski pošti dobili prvo sporočilo z naslovom 'Naročilo sprejeto'. V roku dveh ur po oddaji naročila, lahko naročilo še vedno prekličete tako, da nam to sporočite na naš e-naslov: info@vitavitalis.si.

 

Naročilo gre nato v nadaljnjo obdelavo, ko naročilo pregledamo, še enkrat preverimo dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdimo oziroma z navedenim razlogom zavrnemo. Ob potrditvi naročila vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti tako, da vam bomo posredovali sporočilo z naslovom 'Naročilo potrjeno', kjer bomo navedli tudi predvideni roku dostave.

 

Po potrditvi naročila bomo blago pripravili za dostavo in ga odposlali. Hkrati vam bomo poslali še zadnjo elektronsko obvestilo za naslovom 'Blago odposlano'.

 

V Pogojih poslovanja si lahko preberete kakšen je postopek pri morebitnem vračilu blaga, kam se lahko obrnete v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrnete v primeru pritožbe.

 

NAKUPOVANJE PRI NAS

Pogoji poslovanja

Garancija kakovosti

Varno nakupovanje

Pohvale in pritožbe

O NAS

Kdo smo

Kontakt

Zaposlitev

Osnovni podatki